Over ons

In 2011 is StappenGroningen.nl klein begonnen met de missie het vastleggen van onvergetelijke moment binnen de horeca doormiddel van fotografie. Zo verleende we als primaire dienst het maken, publiceren en distribueren van visuele content in de vorm van foto en video. Later zijn we als StappenGroningen.nl ons specifiek gaan richten de horeca fotografie en zijn de andere diensten onderbracht bij verschillende handelsnamen.

Zo hebben we door de jaren heen in combinatie met de handelsnamen, StappenTV, GalaFotograafGroningen.nlCameracranehuren.nl, Mozo Productions & Aftermovies.eu een behoorlijk klantenbestand opgebouwd. Hiermee zijn we uitgegroeid tot een bekende speler op het gebied van het maken van foto en video content binnen Groningen en daarbuiten.

Naast onze missie hebben wij de visie om de online uitgaansagenda van Groningen te worden. De plek waarop het uitgaanspubliek van Groningen informatie kan vinden betreffende aankomende- en afgelopen uitgaansactiviteiten binnen de stad. De site waarbij je in één oogopslag gemakkelijke de geplande uitgaansagenda van Groningen kan zien met bijhorende informatie en nieuws. Ook geeft de site de mogelijkheid de evenementen waar StappenGroningen.nl aanwezig is te herleven door middel van gemaakte foto's of video's

Het team

Ons team bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde fotografen en editors die met passie voor hun vak en uitlopende ervaring. Door als collectief te werk te gaan en onze krachten te bundelen zijn wij instaat voor zowel kleine- als grote horeca evenementen een mooi beeld neer te zetten.


© StappenGroningen.nl. Deze website word het beste weergeven met een ijskoud biertje.
-

Loodgieter Den Haag