De fototour door de prachtige stad Groningen!

Wil jij je social media kanalen oppimpen met professionele foto’s van jezelf in Groningen? Dan kunnen wij je helpen! Wij hebben een unieke fototour ontwikkeld waarbij een van onze professionele fotografen je meeneemt door de stad Groningen. Met de foto’s die wij ook nog eens bewerken in een kleurstijl die jij mooi vind kan je je Instagram of Facebook profiel voor een aantal maanden van de mooiste foto’s voorzien.

De foto tour biedt mogelijkheden voor spontane foto’s van jezelf, met je geliefde, je familie of met vrienden en vriendinnen. Wij geven je aanwijzingen tijdens de foto tour en bereiden een route voor met de hotspots van Groningen. Heb je zelf ideeën en wensen dan zijn deze altijd welkom.

Een mooie herinnering

Deze ervaring laat je op een andere manier kijken naar de stad Groningen en al het moois wat er te bieden is. Je kan je Instagram een professionele upgrade geven of de foto’s bewaren als unieke herinnering. Na de tour zullen je foto’s binnen een week, geëdit naar je opgestuurd worden en kan je deze herinnering bij je houden.

Jij wordt op een unieke wijze in beeld gebracht
+ Fotoshoot door de binnenstad van Groningen
+ Onder andere langs: Hoge der A, Vismarkt, Academiegebouw, Grote markt & De Drie Gezusters.
+ 1,5 uur met het afgesproken gezelschap shooten.
+ Inclusief koffie of thee bij De Drie Gezusters.
+ 89 euro per persoon.
+ Aanpassen van route, schema of tijd is mogelijk in overleg.
+ Na de shoot worden de foto’s ge-edit door een van onze editors in een stijl die jij wil.
+ Oplevering in hoge kwaliteit. Zo kan je ze op je socials posten, maar ook af laten drukken zodat je ze aan de muur kan hangen.

Benieuwd hoe de foto’s eruit komen te zien? Hieronder staan een aantal voorbeelden en op verzoek kunnen we altijd meer naar je toesturen.

Meer informatie? Dat kan natuurlijk via Instagram, maar ook Whatsapp, Facebook, telefonisch of natuurlijk door een mailtje naar ons te sturen! Dit kan naar hotspottour@stappengroningen.nl


© StappenGroningen.nl. Deze website word het beste weergeven met een ijskoud biertje.
-

Loodgieter Den Haag