Club

Ocean 41

Grote Markt 41, Groningen

Beschrijving

Danscafé van het Noorden


Tien jaar geleden werd de fundering gelegd voor wat later, en nu nog steeds, één van de best bezochte danscafés van het Noorden zou worden. We openden onze deuren in het najaar van 2007.

Uitgaan in het centrum van Groningen
Een uniek en gedurfd concept op dat moment, een Beachclub midden in het centrum van Groningen. Jaren later zijn we vele malen gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Nog altijd is de club, alle vijf de avonden dat we open zijn, bomvol en staan er regelmatig dikke rijen voor de deur. De heerlijke cocktails, de fantastische shots, de beste DJ’s , de Famous Ocean-crew, en natuurlijk de unieke zomerse sfeer die je nergens anders weet te vinden, zorgen ervoor dat het grote publiek ons nog steeds elke avond in grote getalen weet te vinden. Inmiddels zijn we al drie keer beloond met een Nightlife Award voor “beste danscafe van het noorden’’, en draaien we al jaren in de top mee van nominaties voor beste danscafé van Nederland.

Heb je dit al gezien?
We kregen zelfs nationale en internationale bekendheid met onze eigen gemaakte filmpjes “Wat de barman ziet, en jij niet”, “Wat de DJ ziet, en jij niet” en “Wat de portier ziet, en jij niet”, die tezamen al meer dan 1 miljoen hits hebben op YouTube. In deze filmpjes laat onze crew de typische en vooral hilarische situaties zien waar een barman, DJ en portier op een gemiddelde uitgaansnacht mee te maken krijgt.

Vijf nachten in de week staan wij voor jou klaar!
Ocean 41 is vijf nachten in de week geopend, maandag en woensdag tot en met zaterdag vanaf 23.00 uur. Daarnaast hebben we in de zomermaanden het gezelligste terras van Groningen op de Grote Markt staan, waar je naast de bekende cocktails eveneens terecht kunt voor een lekker bakje koffie, een koud biertje, een schaaltje bitterballen of een gezellig babbeltje met onze crew-leden.

 

Aankomende evenementen

    Geen evenementen gevonden.

De locatie

Naam: Ocean 41
Adres: Grote Markt 41
Postcode: 9711 LV
Plaats: Groningen

Kaart

Loading Map....

Foto's op deze locatie


© StappenGroningen.nl. Deze website word het beste weergeven met een ijskoud biertje.
-

Loodgieter Den Haag