Club

Club Kokomo Groningen

Gelkingestraat 1, Groningen

Beschrijving

CLUB KOKOMO
is dé club in de binnenstad van Groningen! Een moderne en strakke club met de beste dj’s, bartenders en live acts!
Club Kokomo bestaat uit verschillende etages die samen uit één area vormen. Hiermee krijgt onze club een uniek arena-effect waar de danslvoer het middelpunt van is. Een sfeer die je in geen andere club kan proeven!

Studentnight
Op donderdag presenteren wij onze gasten: Studentnight, de avond voor studenten met hele aantrekkelijke prijzen. Bier, cocktails en bottleservice zijn op donderdag nergens goedkoper te vinden. Losgaan op de dansvloer, relaxen aan de bar of samen met studiegenoten of vrienden genieten op ons VIP-deck. De muziek varieert van house tot aan de lekkerste urban hits. Daarnaast worden onze dj’s regelmatig begeleidt door saxofonisten, percussionisten en andere live artiesten. Entree gratis, Studente kaart verijst (18+)

Clubnight
Op zaterdag presenteren wij onze gasten: Clubnight, een avond waar veel verschillende doelgroepen in alle leeftijden op af komen. Vanuit de dj-booth is er veel interactiviteit met de gasten op de dansvloer. Onze gast zal het aan niets ontbreken: klantgerichte bartenders, de beste dj’s, mc’s en de aantrekkelijkste danseressen. Entertainment ten top!
De laatste zaterdag van de maand staat in het teken van: Club Kokomo Invites. Naast onze residents nodigen wij een externe dj uit. Hiermee is de laatste zaterdag van de maand echt een hele beleving. Entree gratis voor 1:00 (18+)

Concept Events
Club Kokomo werkt naast de reguliere avonden samen met de beste concepten. Veel vrijdagen zijn gevuld met de populairste concepten, variërend van house tot urban.
Daarnaast lenen wij ons uitstekend voor bedrijfs-, studie-, vrijgezellen- en verjaardagsfeesten. Alles is hierin mogelijk: hapjes, drankjes, entertainment en zelfs een hotelovernachting kunnen wij verzorgen.
Nieuwsgierig geworden? Come visit us and enjoy heaven!

Aankomende evenementen

    Geen evenementen gevonden.

De locatie

Naam: Club Kokomo Groningen
Adres: Gelkingestraat 1
Postcode: 9711 NA
Plaats: Groningen

Kaart

Loading Map....

Foto's op deze locatie


© StappenGroningen.nl. Deze website word het beste weergeven met een ijskoud biertje.
-

Loodgieter Den Haag