Horeca- & eventfotografie & -video door StappenGroningen.nl

StappenGroningen.nl

De sfeer is geweldig, alles klopt, iedereen heeft plezier. Dit zijn de momenten die je vast wilt leggen. Als mooie herinnering voor de aanwezigen en voor je eigen promotie. StappenGroningen.nl doet het voor je! Met mooie foto- en videoreportages die je keer op keer weer wilt zien. Onze fotografen en videomensen zijn door de wol geverfd, hebben mensenkennis, zijn uitgerust met high-tech apparatuur, weten precies welke momenten ze vast moeten leggen en begrijpen wat voor jou en je doelgroep van belang is.

StappenGroningen.nl heeft een groot team aan fotografen en videomensen en weet altijd de beste match te maken met jouw feest of event. Waarbij datgene wat we voor jou produceren naadloos aansluit bij jouw specifieke doelen en stijl van communiceren. We zijn echt overal te vinden en in te zetten. Bij kroegfeesten, winkelopeningen, bedrijfsuitjes en -feesten, festivals, beurzen, concerten, gala’s, sportevenementen en - feesten, lustrums… you name it. Wij leggen het voor je vast met pakkende foto’s en fraaie videoproducties

Ook leveren wij de beste fotobooths, volledig aangepast aan het thema van jouw event. Waarbij een fysiek aanwezige fotograaf zorgt voor foto’s van hoge kwaliteit. In te zetten bij ondermeer (school)feesten, gala’s, merkactivaties, promoties en winkelopeningen. Natuurlijk maken we ook trailers, advertenties, promofilms en pre-rolls voor je zodat mensen van te voren al goed in de stemming raken en daadwerkelijk langskomen. Dat geldt voor zowel open als besloten evenementen.

En er is meer. StappenGroningen.nl helpt je aan mooie, aansprekende bestuurs-, commissie-, team- en portretfoto’s die je perfect on- en offline kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je almanak, website of magazine. En aan interieur- en foodfoto’s voor je brochure, productcatalogus of de menukaart van je restaurant.

Wat je ook via foto of video wilt vastleggen, wij doen het voor je! Graag en goed, de mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Vaste fotografie in Groningen

Als primaire dienst leveren wij vaste fotografie aan horecazaken binnen Groningen.

Hierbij leveren wij wekelijks fotografen aan de horecahouders. Op de gewenste locatie en tijd leveren wij een fotograaf voor het vastleggen van klanten en sfeer. De volgende dag worden de foto's bewerkt in een gewenste stijl van de horecagelegenheid. In overleg kunnen wij de foto's opsturen of plaatsen op de gewenste Facebook pagina.

Door strakke afspraken te maken en deze te combineren met andere (vaste) klanten kunnen wij onze diensten leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Door het combineren van meerdere locaties is het mogelijk om een fotograaf voor een korte periode langs te laten komen.

Losse evenementen- en horeca fotografie

Naast onze vaste dienst leveren wij ook losse fotografie dienst binnen het nachtleven.

Je kunt ons inhuren voor allerlei feesten en bijeenkomsten; evenementen, festivals,  bedrijfsfeesten, lustra, jubilea, personeel borrels, netwerkbijeenkomsten, voorstellingen, band optredens, sportclubs en winkelopeningen.

Ook verzorgen wij fotobooth’s met een echte fotograaf en aanpasbaar in verschillende thema’s.

Horeca & Evenementen Promotie

Wist je dat Groningen één van de beste binnensteden van Nederland heeft? Met een ongekend groot en gevarieerd aanbod aan restaurants, kroegen, feesten, festivals, concerten, theatervoorstellingen en vele andere events? In Groningen valt altijd wat te beleven, voor iedereen. Waarbij de horeca (en dat is uniek in Nederland) geen sluitingstijden kent. Dit maakt Groningen tot één van de beste plekken om op stap te gaan en een geweldige en onvergetelijke tijd te hebben. Wat speelt er? Wat is er te doen? Wat wil je echt niet missen? StappenGroningen.nl geeft jou dagelijks alle belangrijke informatie over feesten, gala’s, festivals, beurzen, zakelijke events, concerten en wat al niet meer… Zodat jij de tijd van je leven hebt.

Op de kaart: jouw feest, festival, concert of ander event via Stappengroningen.nl promoten?

Stappengroningen.nl is het aangewezen online platform om bezoekers te trekken en er een succes van te maken! We scoren hoog qua bereik en conversie. Op de website zie je in één oogopslag wat er vandaag of binnenkort speelt. Met Stappengroningen.nl mist je doelgroep echt niets meer!

Wij werken voor een groot aantal bekende, in het oog springende ondernemingen en horecagelegenheden in Groningen. Op projectbasis en vaak op vaste wekelijkse basis waarbij de foto- en videoproducties een dag later al online te zien zijn.

We kunnen je, afhankelijk van je doelstellingen en budget, op vele manieren goed zichtbaar maken. Van goed en basic tot zeer uitgebreid. Via alle mogelijke marketingkanalen. We vertellen je graag meer over wat we voor jou kunnen betekenen. Bel met 050 2110074 of stuur even een mailtje naar info@stappengroningen.nl.


© StappenGroningen.nl. Deze website word het beste weergeven met een ijskoud biertje.
-

Loodgieter Den Haag