fbpx
zaterdag 28 december 2019

Club Kokomo Invites: FEESTNATION | 28.12.2019

23:00-05:00 uur
Gelkingestraat 1, Groningen

Organisator

Beschrijving

๐ŸŽ‰ CLUB KOKOMO INVITES: FEESTNATION ๐ŸŽ‰

FEESTNATION betekent helemaal losgaan op de beste party tracks! ๐Ÿ’ฅ Maak kennis met deze twee party generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun ongeรซvenaarde energie en speelse interactie met het publiek. Gewapend met vliegende biljetten en een lading confetti brengen ze in sneltreinvaart heel Nederland in de ban van ‘De Nation’, die met elk optreden steeds groter en gekker wordt! ๐Ÿคช Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: het dak gaat er sowieso af! Het is niet voor niks dat dit party duo draait op grote festivals als Zwarte Cross, Freshtival, Dreamfields, Emporium, DEFQON 1 en Hockeyloverz; Feest gegarandeerd! ๐Ÿ•บ๐Ÿป

Dus, wil jij nog een lekker feestje pakken tussen kerst en NYE? En wil je zeker weten dat het DAK ER AF gaat? ๐Ÿ”ฅ Wees dan aanwezig op zaterdag 28 december in Club Kokomo, en bouw een GRUWELIJK feestje met ons! ๐ŸŽŠ

๐Ÿ“… Datum: Zaterdag 28 december
๐Ÿ“ Locatie: Club Kokomo Groningen
โฐ Tijd: 23.00 – 05:00
๐Ÿ’ต Entree voor 24.00: Gratis || Na 24.00: โ‚ฌ3,00
๐Ÿน Specials: cocktails 2 for 1
๐Ÿ”ž Minimum leeftijd: 18+ (legitimatie verplicht)
๐Ÿ“ฑ VIP reserveringen: at the door

Het Feestje

Datum: 28 december 2019
Begintijd: 23:00 uur
Eindtijd: 05:00 uur

De Locatie

Naam: Club Kokomo Groningen
Adres: Gelkingestraat 1
Postcode: 9711 NA
Plaats: Groningen

Kaart

Loading Map....

ยฉ StappenGroningen.nl. Deze website word het beste weergeven met een ijskoud biertje.